Welkom op onze tastings!

Wijn verbindt mensen met elkaar, denk maar aan de avonden waarop je met vrienden geniet van een glas wijn en waar je favoriete (vakantie-)verhalen naar boven komen.
Om zo'n sfeer te creëren heb je de juiste wijn nodig. Daar helpen we je graag mee. Of je nu nog maar pas wijn aan het ontdekken bent of je bent een geoefende wijnliefhebber, voor iedereen hebben we een gepaste tasting.

We nodigen je graag uit op onze NAJAARSTASTING. Deze zal doorgaan op ZONDAG 15 OKTOBER in zaal De Club, Stationsstraat 28, 2880 Bornem. Iedereen is doorlopend tussen 14u en 18u welkom!
Er zullen meer dan 50 wijnen te proeven zijn. We voorzien ook een uitgebreid aanbod aan huisgemaakte Italiaanse hapjes om er een totaalervaring van te maken. Bovendien zijn er wijnbouwers te gast die hun wijnen graag zelf aan je voorstellen en je meer kunnen vertellen over hun wijndomein.
Een niet te missen evenement dus, inschrijven is de boodschap! Maar geen nood, ook last-minute beslissers zijn uiteraard welkom :)

Verkies je liever een wijnproeverij in klein gezelschap, dat is uiteraard ook mogelijk! Denk aan een tasting in familieverband of samen met vrienden. Voor jouw klanten of medewerkers organiseren we graag een proeverij op maat. Wil je graag meer info, stuur ons dan een mailtje of bel ons.