Welkom op onze tasting!

Wijn verbindt mensen met elkaar, denk maar aan de avonden waarop je met vrienden geniet van een glas wijn en waar je favoriete (vakantie-)verhalen naar boven komen.
Om zo'n sfeer te creëren heb je de juiste wijn nodig. Daar helpen we je graag mee. Of je nu nog maar pas wijn aan het ontdekken bent of je bent een geoefende wijnliefhebber, voor iedereen hebben we een gepaste tasting.

We organiseren publieke tastings op regelmatige basis. Noteer alvast zondag 16 oktober in je agenda, want dan verwelkomen we je graag op onze najaarstasting! Deze zal doorgaan van 14u tot 18u in zaal De Club - Stationsstraat 28, 2880 Bornem.
Er zullen meer dan 60 wijnen te proeven zijn. We voorzien ook een uitgebreid aanbod aan huisgemaakte Italiaanse hapjes om je een totaalervaring te bezorgen. Er zijn bovendien 2 wijnbouwers te gast die je graag persoonlijk laten kennismaken met hun wijnen en je meer willen vertellen over hun wijndomein en de passie voor hun job.
Inschrijven kan door wat verder op deze pagina het "Toegangsticket Tasting 16/10" aan te kopen.

Verkies je liever een wijnproeverij in klein gezelschap, dat is uiteraard ook mogelijk! Denk aan een tasting in familieverband of samen met vrienden. Voor jouw klanten of medewerkers organiseren we graag een proeverij op maat. Wil je graag meer info, stuur ons dan een mailtje of bel ons.