Gratis verzending binnen België vanaf €150,00 - Gratis afhaling op afspraak // Minimumleeftijd 18 jaar voor het bezoeken van deze webshop

Blog

Cantina Gozzi

Cantina Gozzi

Winehero stelt voor: Cantina Gozzi

Ondergedompeld in het groen van de beukenhagen en eikenbossen, ligt het wijnhuis van de familie Gozzi ten midden van het prachtige hart van de "Colline Moreniche Mantovane", op een steenworp afstand van het Gardameer.

Het wijnhuis, met een huidige oppervlakte van 36 hectare, is nog steeds een familiebedrijf en richt zich volledig op de wijnsector.

Om de kwaliteit van de druiven te verbeteren om dan wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren, is er aanzienlijk geïnvesteerd in de wijngaardsystemen, alsook in de constructie van de wijnkelder met gebruikmaking van de modernste technologie en in die voor rijping op houten vaten.
Dit proces van voortdurend verbeteringsonderzoek, zowel in de wijngaard als in de kelder, is bekroond met tal van onderscheidingen zoals gouden en zilveren medailles die zijn behaald tijdens internationale wedstrijden.

De belangrijkste productie betreft de D.O.C. Garda en D.O.C. Garda Colli Mantovani, de op hout gerijpte cru's -Rosso Saline, Colombara, Vigna Magrini- en de Spumante Metodo Classico.

Laat een reactie achter