Mauro Sebaste

Het bedrijf is ontstaan ​​uit de sterke passie van Mauro Sebaste, zoon van Sylla, een beroemde vrouw en een echte Langa-wijnexperte. Na het vroegtijdig overlijden van Sylla verlaat Mauro het familiebedrijf en gedreven door zijn sterke passie voor wijn, streeft hij slechts één doel na: het produceren van kwaliteitswijnen.

Met de hulp van zijn vrouw, Maria Teresa, en zijn schoonfamilie richt hij een nieuw bedrijf op. En vandaag is de volgende generatie toegetreden tot het familiebedrijf: Sylla werkt in de boekhouding & verkoop en Angelica ontwerpt de etiketten.
Om zijn plan uit te voeren, begint hij met een langzame, nauwgezette zoektocht naar wijngaarden: elk met geschikte kenmerken van typischheid, geografische ligging en blootstelling.

Tegenwoordig beheert Mauro samen met de agronoom Domenico Franco meer dan twintig hectare wijngaarden. Hij volgt rijpingscycli met absolute toewijding en zorg om zijn enige doel te bereiken: totale en compromisloze kwaliteit produceren. Zijn familiebedrijf produceert gemiddeld 150.000 flessen wijn per jaar en 15.000 flessen grappa, die hij over de hele wereld exporteert.

Assortiment wijnen